Книги по бизнесу и учебники по экономике. 8 000 книг, 4 000 авторов

» » Riigikogu Toimetised 26 скачать книгу

Riigikogu Toimetised 26 - Grupi autorid
  • Книга добавлена в библиотеку: 8 декабря 2016, 04:04
обложка книги Riigikogu Toimetised 26 автора Grupi autorid

Книга: Riigikogu Toimetised 26


Автор книги: Grupi autorid


Раздел: Юриспруденция и право, Наука и Образование


Возрастные ограничения: +12
Язык книги: et

Размер: 2 Мб



Описание книги по бизнесу:

Riigikogu Toimetised (RiTo) on parlamendi põhiseaduslikke ja ühiskondlikke ülesandeid mõtestav perioodiline ajakiri, mis ilmub kaks korda aastas – juunis ja detsembris. RiTo on ajakiri poliitikuile, teadlastele, kõrgkoolide õppejõududele, ametnikele, äri– ja mittetulundusühingute liikmeile ning kõigile poliitikahuvilistele. RiTo missioon on edendada dialoogi teadlaste ja riigitegelaste vahel.

Uuringute ja arvamuste rubriigis avaldatakse ka eelretsenseeritud heatasemelisi teadusartikleid, mis käsitlevad nüüdisühiskonna, riigivalitsemise ja poliitika huvipakkuvaid probleeme. Eesmärk on sotsiaalteaduste originaalsete uurimistulemuste abil mõtestada teaduspõhiselt praktilist valitsemiskogemust.

Oodatud on ka Eesti autorite välismaistes teadusajakirjades avaldatud artiklite eestindused.

The Riigikogu Toimetised (RiTo) = the Journal of the Estonian parliament is a forum for discussing the constitutional tasks of the Parliament and it is oriented towards politicians, scholars, teachers of universities, civil servants and representatives of business and non-profit associations, and everybody interested in politics. It also publishes peer reviewed research papers that deal with the issues of interest in modern society, governance and politics.

Правообладателям!

Эта книга предположительно находится в статусе 'public domain'. Если вы считаете, что это не так и размещение материала нарушает ваши или чьи-либо права, то сообщите нам об этом.


Комментарии к этой книге
Топ книг за месяц
Разделы







Книги по году издания