Книги по бизнесу и учебники по экономике. 8 000 книг, 4 000 авторов

»

Книги автора Yael Eylat-Tanaka


  • 27 марта 2021, 10:20
скачать книгу Mendësia E Suksesshme E Udhëheqësve Të Mëdhenj автора Yael Eylat-Tanaka

Раздел: Жанр неизвестен


Çfarë do të thotë sukses? Si matet ai: pasuri, famë, shumë miq? Ky libër eksploron shumë shtresa të asaj që përbën suksesin e vërtetë dhe se si dikush mund ta arrijë atë. Suksesi është ajo që të gjithë pretendojnë se duan; e megjithatë, pak janë në gjendje......
Топ книг за месяц
РазделыКниги по году издания