Книги по бизнесу и учебники по экономике. 8 000 книг, 4 000 авторов

» » Mendësia E Suksesshme E Udhëheqësve Të Mëdhenj скачать книгу

Mendësia E Suksesshme E Udhëheqësve Të Mëdhenj - Yael Eylat-Tanaka
  • Книга добавлена в библиотеку: 27 марта 2021, 10:20
обложка книги Mendësia E Suksesshme E Udhëheqësve Të Mëdhenj автора Yael Eylat-Tanaka

Книга: Mendësia E Suksesshme E Udhëheqësve Të Mëdhenj


Автор книги: Yael Eylat-Tanaka


Раздел: Жанр неизвестен


Язык книги: sq
Переводчик(и): Aurel Manushi

Размер:


Внимание! Вы скачиваете отрывок книги, разрешенный законодательством и правообладателем (не более 20% текста).
После прочтения отрывка вам будет предложено перейти на сайт правообладателя и приобрести полную версию произведения.


Описание книги по бизнесу:

Çfarë do të thotë sukses? Si matet ai: pasuri, famë, shumë miq? Ky libër eksploron shumë shtresa të asaj që përbën suksesin e vërtetë dhe se si dikush mund ta arrijë atë.

Suksesi është ajo që të gjithë pretendojnë se duan; e megjithatë, pak janë në gjendje të përcaktojnë në mënyrë të mjaftueshme se çfarë është. Për shumë, suksesi është famë dhe pasuri, ndonëse ata që me të vërtetë e arrijnë atë “qëllim” janë relativisht të paktë. Në fakt, suksesi është një koncept i menjëhershëm që kërkon ngritje dhe ripërcaktim të vazhdueshëm: Pasi të keni arritur atë që mendoni se është suksesi, duhet të vazhdoni të punoni për ta mirëmbajtur atë! Përkufizimi i suksesit nuk është i thjeshtë, por mjetet për të janë të hapura për këdo që me të vërtetë i miraton parimet e tij themelore. Për çudi, shumë prej atyre që nuk e shijojnë atë që kuptohet gjerësisht si sukses, ende pretendojnë të jenë të lumtur. Në fakt, siç do ta shohim, lumturia është një pjesë integrale e të gjithë fenomenit të suksesit.

Правообладателям!

Представленный фрагмент книги размещен по согласованию с распространителем легального контента ООО "ЛитРес" (не более 20% исходного текста). Если вы считаете, что размещение материала нарушает ваши или чьи-либо права, то сообщите нам об этом.

Читателям!

Оплатили, но не знаете что делать дальше?

Комментарии к этой книге
Топ книг за месяц
РазделыКниги по году издания